Arxiu dʼarticle

LA TRAVIATTA

De nou l'Esbart Laurèdia col.labora en la nova producció de l'Associació Andorra Lírica: La Traviatta.  Les ballarines de l'entitat representen als personatges "Le zingarelle" del tercer acte, executant una dansa amb castanyoles.
Llegir-ne més

Judici i cremada del Carnestoltes

Enguany la nostra entitat ha participarà en el judici i la posterior cremada del Carnestoltes, animant la feta amb dues danses,: El Ball del Ninot i El ball de Senyores. Aquestes últimes seran les reponsables de dictaminar la sentència de l'acusat i portar-lo a la foguera.
Llegir-ne més

Comparsa tradicional del Porrer de Sant Julià de Lòria

Com cada any els més petits de l'Esbart participen amb la Comparsa Tradicional del Porrer de Sant Julià de Lòria a la rua de Carnestoltes que organitza el departament de cultura del Comú del nostre poble, juntament amb les altres comparses tradicionals de ninotaires, dimonis i bruixots.
Llegir-ne més

MOSTRA 2017

Actuació de tipus pedagògic, on els diferents grups mostren els objectius de cada grup en funció de les diferents edats.
Llegir-ne més

Ballem per La Marató

La junta directiva de l’esbart, direcció i dansaires han volgut mantenir la solidaritat envers aquest esdeveniment, ja que hi participem des del 2012 . Així doncs i sumant-se als actes que realitzarà el Comú de Sant Julià de Lòria, s’ha programat una actuació sota el títol “Ballem amb La Marató”,...
Llegir-ne més

Ballem amb La Marató

Un any més el nostre Esbart fa una actució solidària en favor de La Marató de TV3. Així doncs i sumant-se als actes que realitzarà el Comú de Sant Julià de Lòria, s’ha programat una actuació sota el títol “Ballem amb La Marató”, on hi participen cos de dansa, juvenils, antics dansaires, veterans i...
Llegir-ne més

Mostra de cultura i tradicions d'Andorra a l'Illa Carlemany

El centre comercial illa Carlemany reuneix el dissabte 8 d’octubre una mostra d’activitats d’Andorra d’arrel tradicional i cultural, amb el suport dels comuns de Canillo, Encamp, Ordino, la Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. En un mateix dia i lloc, els visitants...
Llegir-ne més

XIV Vila Medieval

Ens retrobem de nou, dames i cavallers, a la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria on els nostres dansaires ens presentaran en rigurosa estrena la llegenda "El Serrat de l 'Esmeligat" o altrament dita "El combat Setúria". Els més petits tornaran a representar "Les tres ninetes de Vall...
Llegir-ne més

Ballem amb els Catarres!!!

Aquest any per Festa Major hem tingut la oportunitat de ballar la nostra versió de la cançó Rock&Roll dels Caterres en directe conjuntament amb ells al seu concert. Ha estat molt emocionant. Gràcies Catarres!!!
Llegir-ne més

Festa Major 2016

Com cada any ens retrobem el dilluns de Festa major per fer una actuacio conjunta de totes les seccions i finalment ballar el tradicional Ball de La marratxa.
Llegir-ne més

Esbart Laurèdia

Centre cultural i de congressos lauredià
Plaça Germandat 4-5-6
Sant Julià de Lòria
AD600
Principat d'Andorra
esbart.lauredia@gmail.com