Arxiu dʼarticle

Intercanvi amb Esbart Rocasagna de Gelida

El grup de juvenils de l'Esbart Rocasagna de Gelida ens vista aquest cap de setmana. El dissabte farem un espectacle conjunt i un taller de danses de nostra parròquia, i el diumenge anirem tots a pssar el dia a Naturlàndia.
Llegir-ne més

CARNAVAL LAUREDIÀ

Com a novetat d'aquest any, dins la programació de Carnestoltes 2016, s'inclou la representació del muntatge "Carnaval Lauredià". La representació es farà el dilluns 7 de febrer, durant el concert, ball i concurs de comparses i carrosses de carnaval.  
Llegir-ne més

CARNESTOLTES 2016

Participació a la Rua de Carnaval i representació del muntatge "Carnaval Lauredià", que es va estrenat el maig de 2015, dins el marc de l'espectacle "Andorra bonica, jardí del Pirineu".
Llegir-ne més

MOSTRA 2016

  Actuació de tipus pedagògic, on els diferents grups mostren els objectius de cada grup en funció de les diferents edats.
Llegir-ne més

Salut, dansa i solidaritat

Un any més L'Esbart Laurèdia es suma als actes organitzats pel Comú de Sant Julià de Lòria en favor de La Marató de TV3. L'entrada de l'espectacle valdrà 1€ i la recaptació es destinarà a La Marató que enguany està dedicada a la diabetis i l'obesitat.  
Llegir-ne més

Esbart Laurèdia

Centre cultural i de congressos lauredià
Plaça Germandat 4-5-6
Sant Julià de Lòria
AD600
Principat d'Andorra
esbart.lauredia@gmail.com